Türkelli Ortaokulu

Belgegeçer : 0232 835 45 06
WEB https://turkelliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mah. Mersinli Sok.Türkelli Beldesi Menemen / İZMİR
VİZYON : 1. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın,destek olsun. 3. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
MİSYON : 1. Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,
BAŞARILAR : Aldığımız başarılar

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (SABAH)
Saatler : 08:45 - 13:45